Vi söker alltid efter människor med rätt inställning som kan tillföra oss på Klimatkontroll ny kompetens och energi!

Oavsett om du är i början av din karriär eller redan är en erfaren montör eller tekniker är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Just nu söker vi en erfaren tekniker som jobbat några år med kylservice.

Tekniker? Ta nästa steg i karriären hos Klimatkontroll!

Är du servicetekniker inom kyla? Letar du efter nya utmaningar i en varierande och social arbetsmiljö? Vill du jobba med glada kollegor på ett företag som vill se dig växa i din yrkesroll? Perfekt – med en hög efterfrågan på våra tjänster behöver vi nu utöka vår servicegrupp med ytterligare en kollega.

Scrolla ner för att läsa vidare om självständiga uppdrag, gedigen kompetensutveckling och omväxlande arbetsdagar hos Klimatkontroll!

Få en arbetsdag som präglas av variation och sociala interaktioner

Som tekniker på Klimatkontroll blir du en av tio kollegor som tillsammans levererar smarta lösningar och utomordentlig service till våra kunder. Vi är specialister på värme, kyla och ventilation inom komfortsektorn, vilket gör att vi har kunnat nischa oss mot inomhusmiljöer. En arbetsvecka bjuder på många parallella uppdrag som innefattar allt från kontakt med kund till service av ventilationsaggregat. Här kan din utmaning för dagen vänta i såväl ett modernt kontorskomplex som i en liten korvkiosk. Du kommer få arbeta brett med alla typer av märken och system vilket gör att du lär dig mycket hela tiden. Kort och gott – arbetet på Klimatkontroll blir aldrig enformigt och här blir du aldrig helt fullärd!

Här är ett axplock av vad en arbetsdag kan bjuda på:
⚙️ Sköt kundkontakten och boka in servicebesök – både akuta och planerade.
⚙️ Packa firmabilen och lös kundens problem på plats genom felsökning och service.
⚙️ Utför inköp av material och reservdelar, samt se till att de levereras och monteras hos kund.

Självständigt arbete, gedigen kompetensutveckling och trygga villkor

Vi vill att du ska stormtrivas hos oss och ger dig därför stora möjligheter att självständigt planera din arbetsdag – perfekt för dig som vill slippa stressiga jourkvällar med minimalt självbestämmande. Du blir dessutom en del av en säker och trevlig arbetsplats med en kultur där vi utbyter erfarenheter med och stöttar varandra i det dagliga arbetet. En kunnig kollega är alltid bara ett telefonsamtal bort!

Vi är ett litet företag, men ingår i Energi- & Klimatgruppen vilket ger oss enorma fördelar som arbetsgivare! Samtidigt som vi kan erbjuda våra medarbetare påkostad kompetensutveckling och ett fantastiskt branschnätverk så kan vi behålla den familjära känslan med korta beslutsvägar. Kollektivavtal, friskvård, försäkringar och pension är en självklarhet för oss att erbjuda våra medarbetare. Vi är måna om att du ska kunna balansera jobb och fritid på ett sätt som gör att du ser fram emot att gå till jobbet!

Vi letar efter dig – en tekniker som brinner för service

Nog om oss. Nu vill vi fokusera på DIG! För att briljera i rollen som tekniker behöver du ha ett par års erfarenhet från service inom branschen i bagaget. Eftersom en stor del av din arbetsdag kommer gå ut på att åka runt till kunder är det även krav på att du har B-körkort.

Vi letar efter dig som är en social och kommunikativ person med en förmåga att arbeta med flera parallella uppdrag. Att kunna upprätthålla en bra kundkontakt är avgörande och därför tror vi att du är serviceinriktad, tydlig och positiv ända in i ryggmärgen. Du är helt enkelt den personen du själv hade velat möta om det hade uppstått ett tekniskt fel i din fastighet! Om du tror dig vara rätt typ av person för uppdraget så kvittar det om du har tre eller 30 års yrkeserfarenhet – vi är nyfikna på att få träffa dig!

Är du vår nya kyltekniker? Vi hoppas det!
Varmt välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till:
Peter Hornbeck
peter@klimatkontroll.se
040-671 12 53