Klimatkontroll satsar i Helsingborg

Klimatkontroll expanderar i stora delar av Skåne. Som ett led i satsningen slår man den 7:e september upp dörrarna till ett nytt kontor på Berga i Helsingborg. Planen är att serva hela den svenska Öresundsregionen, förutom i Vellinge och Helsingborg kommer företaget att ha närvaro i Trelleborg, Ystad, Lund, Eslöv och Landskrona.

Det snabbväxande inomhusklimatföretaget är redo för en geografisk expansion. Efter 45 år i Malmöregionen har Klimatkontroll vunnit en stark position på den lokala marknaden. För två år sedan tog man steget upp i mellanskåne och i september 2012 öppnar man kontor på Berga, Helsingborg.          

Det nya kontoret kommer att ha en komplett värmepumpsutställning med luft/luft- och luft/vatten-värmepumpar från tillverkare som Bosch, CTC, Daikin, Fujitsu, Nibe och Panasonic.

– Vi har ett helhetskoncept som inkluderar energieffektiv luftkonditionering, ventilation och värme, både för företags- och privatmarknaden. Vi ser den här nysatsningen som ett naturligt led i vår strategi att täcka hela den svenska delen av Öresundsregionen, säger VD Peter Hornbeck.

Premiärhelgen i Helsingborg firas den 7, 8 och 9 september med öppet hus för villaägare. Värmepumpsexperter kommer att finnas på plats för personlig rådgivning.

Besökadress:
Garnisonsgatan 10
254 66 Helsingborg