Klimatkontroll medlemmar i TESAB-kedjan

Den 1 april blir Klimatkontroll medlemmar av den rikstäckande Tesab-gruppen. Medlemskapet är ytterligare ett steg framåt för det expansiva Skåne-företaget som har specialiserat sig på energismarta lösningar för inomhusklimat.

– Vi har dubblerat vår omsättning på bara tre år och arbetar ständigt med att förbättra vår organisation. Att bli medlem i Tesab upplever vi därför som ett självklart steg i rätt riktning, förklarar Peter Hornbeck VD för Klimatkontroll.

Tesab är en samarbetsorganisation för utvalda företag i kylbranschen. Organisationen, vars medlemsföretag tillsammans omsatte 400 miljoner kronor i fjol, har ett tjugotal anknutna kylföretag från norr till söder. För att stärka sin position i de södra delarna av landet valde man att kontakta Klimatkontroll.

– Tesab samarbetar bara med väl utvalda partners, så för oss känns det här medlemskapet lite som en kvalitetsstämpel, berättar Peter Hornbeck. Medlemmarna i Tesab samverkar i frågor som inköp, utbildning, rekrytering och affärsutveckling. Tillsammans får man större resurser, det innebär fördelar både för kunder och anslutna företag.