Hem & Villamässan i Malmö 2013 – Klimatkontroll visar värmepumpar

Mellan den 28 februari – 3 mars ställer Klimatkontroll ut på Hem & Villamässan i Malmö. I monter L5 kommer värmepumpsexperter att finnas på plats för att ge råd och tips. På den stora mässväggen kan besökare se pumpar av olika märken och modeller, det gör det enkelt jämföra prestanda, pris och utseende. Generösa mässerbjudanden utlovas under de fyra dagarna.

Daikin, Fujitsu, LG, Mitsubishi Electric, Panasonic, Sverigepumpen – det finns ett stort utbud av värmepumpar på marknaden och som konsument kan det vara svårt att hitta rätt. Priset är en viktig faktor, men långt ifrån allt. I monter L5 på mässan får hugade värmepumps-spekulanter experthjälp.

– Vår affärsidé bygger på att vi är oberoende, berättar Peter Hornbeck, vd för Klimatkontroll. Det betyder att vi kan erbjuda pumpar från många olika leverantörer.

Personlig rådgivning, egna montörer, service och reparationer är andra ingredienser som har gjort Klimatkontroll, som 2013 firar 45 år i branschen, till en av de mest framgångsrika aktörerna på den skånska marknaden.

– Vi tar ansvar från början till slut, berättar Peter. Om du köpt pumpen genom oss rycker vår jour ut inom 24 timmar. Jag skulle säga att det gör oss ganska unika. 

I montern på Hem & Villa 2013 finns möjlighet att prata direkt med Klimatkontrolls värmepumpsexperter. Det går även bra att boka in ett kostnadsfritt hembesök efter mässan.

Hem & Villamässan som arrangeras på den nya Malmö Mässan i Hyllie äger rum mellan den 28 februari och 3 mars 2013. Klimatkontrolls monter (L5) ligger precis vid ingången.

Klimatkontroll erbjuder optimalt inomhusklimat genom kostnads- och energieffektiva lösningar till privatpersoner och företag i södra Sverige.

Med 45 år i branschen finns en gedigen erfarenhet av smarta energilösningar, värmepumpar, ventilation och luftkonditionering. Dessutom erbjuds ett stort urval luftrenare, avfuktare och luftfuktare i webbshopen, www.klimatshoppen.se

Återförsäljare för Bosch, Carrier, CanVac, CTC, Daikin, Fujitsu, LG, Mecaterm, Mitsubishi Electric, NIBE, Nilan, Panasonic, Rotex, Sverigepumpen, FläktWoods, Systemair, Exhausto, m.fl.

För mer information besök gärna www.klimatkontroll.se