Service och jour av alla fabrikat

Behöver du service för värmepump, luft-värmepump, eller ventilation? Slå oss en signal så fixar vi det. På Klimatkontroll har vi en gyllene regel: Du ska kunna känna dig trygg och lugn med din klimatlösning. Därför finns vi till hands när du behöver oss.

Serviceavtal för företag
Undvik driftsstörningar genom regelbundet och förbyggande underhåll. Självklart servar vi både nya och befintliga anläggningar oavsett typ och fabrikat.  Men vad händer om något ändå går fel? Vår målsättning att det aldrig skall dröja mer än högst en arbetsdag från felanmälan tills dess att vi är på plats. Vid akuta fel rycker vi ut ännu snabbare.

Jour året om för våra kunder. Vi finns här när du behöver oss
Vad gör du om det plötsligt saknas värme en lördagskväll mitt i vintern, eller om luftkonditioneringen lägger av i juli? På Klimatkontroll har vi möjlighet att erbjuda jour året runt för de företag som tecknar ett fullserviceavtal med oss.

Alla märken och system
Vi servar maskiner från ledande leverantörer som Bosch, Carrier, CTC, Daikin, Exhausto, FläktWoods, Komfovent, Mecaterm, Mitsubishi Electric, NIBE, Industriventilation, NILAN, Panasonic, Sanyo, Samsung, Systemair, Toshiba m.fl.