Kompletta företagslösningar

För varmt? För kallt? Dålig ventilation?  På Klimatkontroll är vi experter på värmepumpar, ventilation, luftrenare och inneklimat. Vi löser dina problem, oavsett storlek. Vi servar allt från små tandläkarmottagningar till stora industrilokaler och bostadshus. Självklart ser vi till att det blir energieffektivt.

  • Nyinstallationer
  • Reparationer
  • Service
  • Kompletteringar av befintliga anläggningar

Som konsulter kan vi hjälpa ert företag att spara tid och pengar. Vi arbetar med ”egna förslag” och kommer gärna ut och tittar på ert nuvarande system.  Vi går igenom olika möjligheter och erbjuder åtgärdsförslag som inkluderar offert.
Serviceavtal
Förebyggande underhåll är den bästa vägen till ett välfungerande klimatsystem. Teckna ett serviceavtal med oss. Våra tekniker ser till att ni får bästa möjliga komfort till lägsta möjliga energikostnad.
OVK-besiktningar
Våra OVK-kontrollanter besiktigar ert ventilationssystem och kan ge förslag på nödvändiga åtgärder för ett bättre inomhusklimat.
Service och underhåll av alla märken
Vi säljer bara maskiner avsedda för den svenska marknaden och arbetar med ledande leverantörer som Bosch, Carrier, CTC, Daikin, Mecaterm, Mitsubishi Electric, NIBE, Panasonic, Sanyo, FläktWoods, Systemair, Exhausto, Östberg och Industriventilation.