För varmt? För kallt? Dålig ventilation?

På Klimatkontroll är vi experter på luftkonditionering, värmepumpar, ventilation, luftrening och inneklimat. Vi löser dina problem, oavsett storlek. Vi servar allt från små tandläkarmottagningar till stora industrilokaler och bostadshus. Självklart ser vi till att det blir energieffektivt.

Vi projekterar och utför nyinstallationer, service, reparationer, ombyggnader och kompletteringar av befintliga anläggningar.

Som konsulter kan vi hjälpa ert företag att spara tid och pengar. Vi arbetar oftast med ”egna förslag” och kommer gärna ut och tittar på ert nuvarande system. Vi går igenom olika möjligheter och erbjuder åtgärdsförslag som inkluderar offert.

Serviceavtal

Förebyggande underhåll är den bästa vägen till ett välfungerande klimatsystem. Tecknar ni ett serviceavtal med oss ser våra tekniker till att ni får bästa möjliga komfort till lägsta möjliga energikostnad.

OVK-besiktningar

Våra OVK-kontrollanter besiktigar ert ventilationssystem och kan ge förslag på nödvändiga åtgärder för ett bättre inomhusklimat.

Service och underhåll av alla märken

Vi säljer bara maskiner avsedda för den svenska marknaden och arbetar med ledande leverantörer som Bosch, Carrier, CTC, Daikin, Mecaterm, Mitsubishi Electric, NIBE, Panasonic, Sanyo, FläktWoods, Systemair, Exhausto, Östberg och Industriventilation.